Leverans & returer

Leveranstid

Vi levererar inom 5-10 dagar. För förädlade varor 5-15 dagar. Leveranstiderna är förväntade leveranstider och vi garanterar inte att varorna kommer fram inom angivna antalet dagar då oförutsedda förseningar kan uppstå. Leveransproblem som vi känner till får du information om via epost.


Frakt

Vi skickar varorna med Postens företagspaket eller Bring. Kostnad 89:-/kolli


Bytesrätt


Toni Reklam följer konsumentverkets rekommendationer och uppfyller distansköpslagen. Full ångerrätt gäller inom 14 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan returneras i nyskick. Bytesrätt gäller ej på förädlade produkter ex. tryckta eller broderade plagg. Det är viktigt att du bifogar en kopia följesedel eller ett brev med ditt namn, din adress och ditt ordernummer så att vi vet vad returen gäller. 
 
Kreditering sker först när vi mottagit returen. 

Returadress

Toni Reklam
Lefflersgatan 5
754 50 Uppsala


Reklamation

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss omgående på webbutik@tonireklam.se eller tel 018-55 75 25 . Vi skickar dig en ersättningsvara utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att varan finns tillgänglig. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning när vi fått den defekta varan i retur.